El Comú de la Massana inicia els treballs de confecció del cadastre de la zona rústica de Sispony, un cop finalitzat el cadastre urbà. La primera fase consistirà en la identificació de les parcel·les sobre el terreny, en base a un calendari de treball que donarà el tret de sortida demà, a les zones de Sant Antoni, Riu Montané, Terra Rufó i Roureda de Cintet.

El Comú ja n’ha informat als propietaris del quart i ha demanat la seva col·laboració perquè aportin títols acreditatius o plànols dels terrenys.

Aquests treballs es porten a terme en aplicació de l’Ordinació del cadastre de la parròquia de La Massana, aprovada el 13 de setembre del 2006, amb la voluntat de disposar d’un inventari fiable i exhaustiu sobre tots els béns de la parròquia.

D’altra banda, continuant amb la campanya de millora de les infraestructures públiques, que es realitza cada exercici, el Comú de la Massana ha publicat la convocatòria d’un concurs públic per la realització de les obres de millora i renovació de la xarxa de sanejament d’un tram del carrer Guillem Areny de la Massana. Aquestes obres, que es portaran a terme en dues fases, permetran continuar amb els treballs de separativa d’aigües, cabdals a nivell medi ambiental.

En la mateixa línia, el Comú també ha licitat les obres de soterrament d’infraestructures del carrer Font Babot, al poble de Pal, seguint les línies marcades pel pla especial.

Les persones o empreses interessades a participar en aquests concursos, poden retirar la documentació corresponent al Servei de tràmits en horari d’atenció al públic. Les ofertes hauran de presentar-se en sobre tancat, abans de les 12 hores del dia 30 d’abril.

Finalment, el Comú també ha publicat un concurs nacional, amb caràcter d’urgència, per als treballs de senyalització viària horitzontal a la parròquia de la Massana. En aquest cas, les ofertes s’han de presentar abans del 15 d’abril.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada