Dilluns 30 de gener començaran les obres de construcció de la xarxa separativa d’aigües (fase 1) als carrers La Creu Grossa, Closes de Guillemó i Príncep Bisbe Iglesias. La durada estimada total de les obres és de vuit setmanes, tot i que per entorpir al mínim la circulació a la zona, s’ha decidit iniciar els primers treballs ara i reprendre’ls un cop finalitzat el curs escolar, de tal manera que la fase 1 quedi enllestida a l’agost. Els primers dies no es preveuen alteracions en el trànsit.

Les escales d’accés que comuniquen l’Avinguda Meritxell amb la Creu Grossa romandran tancades durant un mes. Aquesta via és utilitzada sobretot pels estudiants més grans del Col·legi Sant Ermengol, per la qual cosa s’ha contactat amb el centre per informar-ne a alumnes i professors.

Aprofitant les obres de les separatives d’aigües, FEDA desdoblarà el subministrament elèctric en baixa tensió i Andorra Telecom renovarà la xarxa de telecomunicacions. Alhora es renovaran i unificaran les voravies de la zona.

El cost de les obres per al Comú d’Andorra la Vella és de 237.450€.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada