L’Ajuntament de la Seu d’Urgell té previst iniciar aquest dijous 17 de juliol les obres repavimentació i pintura horitzontal a un total de 12 carrers i diverses zones puntuals de la trama urbana de la ciutat.

Prèviament els veïns dels carrers afectats per les obres seran informats a través d’un comunicat que trobaran a les seves bústies on s’explica l’inici de les obres i la seva afectació al trànsit rodat. Des del Consistori urgellenc es demana disculpes per les molèsties i alhora demana comprensió als veïns per les possibles molèsties que puguin ocasionar-los les obres.

Les obres s’allargaran, segons previsions, fins a mitjans del mes d’agost.

Els carrers afectats

Els carrers que es repavimentaran són: carrer Germandat de Sant Sebastià; carrer Llorenç Tomàs i Costa; carrer de Circumval·lació; carrer Comtat d’Urgell; Passeig del Parc; carrer Canal Baridana; Passeig Joan Brudieu; final del carrer Sant Joan Baptista de la Salle i carrer Migdia; avinguda Garriga i Massó; carrer Perafita; carrer Mare Janer; passatge dels Verns; i carrers de Ponent i Garbí, entre d’altres actuacions puntuals.

Recordem que aquestes obres es duen a terme pel desgast que sofreixen els paviments del vials de la ciutat, especialment durant les èpoques hivernals.

Les obres van ser adjudicades a l’empresa Sorigué SA per un import total de 226.003,22 euros.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada