Ingrid Rossell té una primera impressió molt positiva del Seat León

En  les instal·lacions del Circuit de Barcelona – Catalunya, Ingrid Rossell es va situar per primera vegada al volant del Seat León, preparat per Baporo Motorsport, amb el qual disputarà el Campionat de Catalunya de Muntanya 2017.

La jove pilot de l’Automòbil Club d’Andorra, a més de pilotar per primera vegada l’esmentat Seat León, va haver de superar la dificultat afegida de compartir pista amb vehicles que disputaran diversos campionats, tan espanyols com internacionals, entre ells els potents prototips que correran les Blackpaint Sèries.

En aquest repte inicial de la temporada, Ingrid va comptar amb l’ajuda del doble campió europeu de la Seat León, Pol Rosell, que a vegades des del volant i en altres voltes en el backet de la dreta, li va donar les indicacions oportunes tant del comportament del León com de les característiques del circuit.

Una vegada acabat el test, Ingrid es mostrava una mica atabalada per la gran quantitat d’informació que va rebre en poc temps però, convençuda que el marge per millorar era molt gran. Aquestes eren les seves paraules: “No hi ha cap dubte que el canvi és espectacular. També és cert que l’escenari en el qual hem fet el test no té res a veure amb el qual em trobaré a partir del diumenge vinent. Amb tot hi ha coses (referències, frenades, entre altres) que tenen una importància decisiva i a les quals hauré d’adaptar-me. Avui he rebut tanta informació que processar-la i posar-la en pràctica no serà fàcil. Serà qüestió de fer quilòmetres i agafar experiència”.

De tota la informació que va rebre, la pilot de Gedith Center va estar molt receptiva a un tema, fins ara, nou per a ella la telemetria: “Per millorar estic convençuda que serà una ajuda molt important. Poder veure com has fet una traçada i quina possibilitat hi ha de millorar-la és molt positiu. Puc aprendre molt, aquest serà l’objectiu prioritari de la temporada. Encara que la prioritat immediata serà canviar amb rapidesa el xip del pilotatge sobre gel pel d’asfalt”.

Ingrid Rossell no trigarà molt a poder treure les primeres conclusions de la seva participació en una prova del Campionat de Catalunya de Muntanya. La primera cita serà diumenge que ve (dia 19) en la 1a Pujada a Alcover, una cursa que fa una vintena d’anys que no es disputa i que aquesta temporada l’Escuderia TramSport ha recuperat per al català de l’especialitat.

(Text i foto: Fotoesport)

TOTES LES NOTÍCIES