Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van detenir el passat dimecres una dona, de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Balaguer (Noguera), com a presumpta autora d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte d’entrada a domicili aliè.
Els fets van passar el mateix dia, a les 17:00 hores, quan es va produir un robatori amb violència a l’interior d’un domicili del carrer Indústria de Tremp. Una desconeguda va accedir amb engany a casa de la víctima, una dona d’edat avançada, i després de colpejar-la li va sostreure diners i joies.
Tots seguit va arrencar el polsador d’emergència i va tallar la línia telefònica per a que no pogués alertar dels fets. Tot i això, just quan fugia del lloc va arribar la cuidadora de la dona que immediatament va alertar als serveis d’emergència.
Mentre el Servei d’Emergències Mèdiques atenia la víctima, els mossos van muntar un dispositiu policial per localitzar l’agressora. Poc després, una dotació policial va aconseguir localitzar-la i detenir-la al carrer Montllobar de Tremp.
En un primer escorcoll li van trobar joies i diners de dubtosa procedència. Un cop a comissaria, li van fer una escorcoll més acurat que va permetre trobar les joies que havia sostret al domicili.
La detinguda, que té antecedents, va passar dijous a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tremp, el qual va decretar el seu ingrés a presó.