‘Influencers en l’art. De Van Goyen al Pop Art’ tanca les portes aquest diumenge

Guillermo Cervera i Sílvia Riva en la presentació de la mostra 'Influencers en l’Art. De Van Goyen al Pop Art'
Guillermo Cervera i Sílvia Riva en la presentació de la mostra ‘Influencers en l’Art. De Van Goyen al Pop Art’. Foto: EOG

L’exposició ‘Influencers en l’art. De Van Goyen al Pop Art‘ tancarà les seves portes definitivament el proper diumenge 10 de gener. La mostra que acull el Museu Carmen Thyssen d’Andorra s’havia perllongat més enllà del setembre del 2020 amb motiu de la COVID-19, com a mostra de solidaritat i compromís amb la cultura i la societat andorrana.

Tal i com es va anunciar, l’objectiu d’aquesta pròrroga era reduir l’impacte que suposava la inauguració d’una nova mostra durant els mesos d’estiu, un impacte tant a nivell artístic com tècnic. Els visitants tenen l’oportunitat de gaudir de l’exposició demà 6 de gener, d’11 h a 14 h, els dies 7 i 8 de gener d’11 a 18 h, dissabte 9 de gener d’11 a 19 h, i diumenge 10 de gener d’11 a 14 h.

El 12 de febrer d’enguany s’obrirà la nova proposta Talents amb Denominació d’Origen. De Rigalt a Puigdengolas, una exposició centrada en una selecció de vint i tres quadres de la Col·lecció d’Art de Crèdit Andorrà i cinc obres de la col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza. La futura col·laboració es centra en una selecció de quadres d’artistes catalans de finals del s. XIX i principis del s. XX, pintors que coincidiren en la seva formació o que crearen escola pròpia. L’Escola de la llotja, l’Escola d’Olot, la Colla de Safrà, els Luministes de Sitges i Els quatre gats, seran representades per una selecció d’obres exposades que pretén mostrar la similitud i les divergències entre pintors catalans d’aquesta època, els estils més singulars i les afinitats en el seu treball.

La cinquena mostra ha estat ideada pels dos comissaris de l’exposició, Isabel Rodríguez i Guillermo Cervera, amb la voluntat d’unir les dues col·leccions. Romandrà oberta fins al 9 de gener de 2022.

En els mateixos horaris esmentats anteriorment, el públic també podrà gaudir dels darrers dies de l’exposició, ‘RE-interpretant Tappert’, una mostra gratuïta integrada per 36 obres dels alumnes de l’Escola d’art del Comú d’Andorra la Vella sobre l’obra VARIÉTÉ de George Tappert.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES