Infants del Món recapta 232 euros en una jornada

La presidenta de l’ONG andorrana Infants del Món, Elisabet Planas, ha quedat molt satisfeta de la participació de la gent a l’exposició que l’organització va fer dissabte.

L’acte al centre comercial ”ens ha permès arribar a una gran quantitat de persones per explicar-los la tasca que fem a Cambodja”, ha explicat Planas. Al país asiàtic, l’ONG va inaugurar el 2005 una casa d’acollida per a infants pobres o orfes. Actualment n’acull 68 d’entre 6 i 21 anys i tots ells estan apadrinats per famílies andorranes.

A banda de donar informació sobre la llar i dels programes d’apadrinament que l’organització té a d’altres països com Xile, Nicaragua o les Filipines l’esdeveniment l’esdeveniment de dissabte  també ha permès a l’ONG andorrana recollir 232 euros en un sol dia, fer tres apadrinaments i un amic de la llar, és a dir, una persona que col·laborarà amb l’organització sense tenir cap infant assignat.

Els diners que l’associació ha recollit al centre comercial es destinaran a la llar de  Cambodja. Per a Elisabet Planas la xifra recaptada és ‘molt significativa’ per una ONG tan petita com la que encapçala. Actualment l’organització compta amb unes 500 persones, entre socis, padrins i amics de la llar.

(Foto: Infants del Mon)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *