Inclinat, de cap, sense coixins: entrarà el sofà dins del cotxe? 

Si us plau, adoneu-vos que no entrarà! Un veí va decidir gravar el graciós moment en què tres persones, aparentment d’una mateixa família, intenten ficar un sofà al maleter del seu petit automòbil. La divertida escena es desenvolupa en un poble d’Anglaterra i en pocs dies acumula milers visites a YouTube.

Inclinat, de cap, sense coixins; aquestes persones semblen decidides a endur-se aquest moble. Fins i tot es pot veure que l’home realitza una trucada, potser per demanar un consell que l’ajudi a completar el desafiament que té al davant.

El vídeo dura gairebé tres minuts i mig, temps en el qual els personatges no acaben d’entendre que aquest sofà mai entrarà en el vehicle.

4 comentaris

  1. Entenc. Gràcies per respondre Redacció.

  2. Gràcies per la teva apreciació Txell, però encara que a tu no t’agradi resulta que és la secció amb més visites de la pàgina, el que fa que moltes persones que entren per aquests tipus de notícies “refrescants” també s’interessin per d’altres de serioses.

  3. Per que fòrum.ad està penjant aquest tipus de “notícies” ultimament? No veig que té d’interessant aquest video per a ningú que llegeixi aquest blog.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES