Incidències en el trànsit demà a Andorra la Vella

El Comú de la Parròquia d’Andorra la Vella  informa de tres incidències que afectaran el trànsit rodat a Andorra la Vella durant el dilluns 20 de juliol.

Tancament d’accés a l’avinguda Meritxell

De les cinc de la matinada i fins a dos quarts de vuit del matí, es tancarà l’accés a l’avinguda Meritxell als vehicles procedents de la rotonda de la Dama de Gel pel carrer del Valira. Durant aquest horari, membres de la Unitat de Manteniment del Servei de Servei de Circulació procediran a pintar passos de vianants en el darrer tram de l’avinguda Meritxell i la circulació serà desviada directament cap al carrer de la Unió.

Un tram del carrer Callaueta tancat durant 2 hores

A partir de les vuit del matí i fins a les deu, romandrà tancat a la circulació de vehicles el primer tram del carrer Callaueta, comprès entre els números 1 i 5, per causa de l’emplaçament a la calçada d’un camió, que realitzarà descàrrega de material.

Desviacions del trànsit a l’encreuament dels carrers de la Unió i del Valira amb l’avinguda Meritxell

Durant la nit, de les deu hores i fins a les tres de la matinada, mentre que efectius de la Unitat de Manteniment comunal efectuïn tasques d’aplicació de pintura en els tres passos de vianants ubicats a la cruïlla dels carrers de la Unió i del Valira amb l’avinguda Meritxell, els vehicles procedents de la rotonda del Km0 seran dirigits cap al carrer Na Maria Pla i els que circulin pel carrer del Valira hauran de desviar-se obligatòriament per l’avinguda Meritxell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.