Incertesa

Quan la incertesa ens assalta podem arribar a sentir-nos perduts. Pot ser que la nostra situació no sigui la triada i ens hem trobat amb ella sense més. Potser ens sentim atrapats, o amb la sensació d’estar caient. Certament és una difícil situació, la de no saber on anar, o què fer.

Pitjor encara si aquesta incertesa prové de la sensació de caiguda al buit unida a la sensació d’impotència. És difícil aconsellar en casos així de tota manera us explico algunes fórmules que espero pugueu utilitzar i us arribin a servir. Si la nostra situació d’incertesa ha arribat de forma aliena i no sabem què fer.

El recomanable és valorar què és el pitjor que pot passar i intentar preparar-se perquè t’impacti i t’afecti a la teva vida el menys possible. Si no pots ni saps en quina direcció avançar és millor que esperis que s’aclareixin una mica les coses sense deixar d’estar alerta per veure si tens una oportunitat de sortir de la situació.

Com quan hi ha boira, s’avança de forma molt molt lenta sempre que no sigui perillós fer-ho. Si la situació d’incertesa és motivada perquè veus que estàs caient i la caiguda és inevitable.

Protegeix-te el millor que puguis no deixis de mirar si apareix l’oportunitat d’evitar-ho i si sents que és inevitable prepara’t mentalment per aixecar-te perquè no et pots permetre quedar-te a terra. Els dilluns de 11 a 12 a www.alpicatradio.com comentem l’article.

Per www.juanjuncosa.com / AMIC

 

TOTES LES NOTÍCIES