Incendi a l’hotel Eureka d’Escaldes-Engordany

Tres  camions de Bombers s’han desplaçat poc abans de les sis del matí a l’avinguda Carlemany, on s’havia declarat un incendi a la quarta planta de l’Hotel Eureka, segons informa El Periòdic.

Tres ambulàncies del servei d’extinció d’incendis, el  SUM així com diversos cotxes patrulla de la Policia i del Servei de Circulació han ajudat a evacuar els turistes que es trobaven a l’hotel, alguns d’ells a través de les finestres amb un camió escala dels Bombers.

L’incendi s’ha donat per controlat al voltant de les set del matí, malgrat que els Bombers encara seguien remullant la zona i controlant el fum que sortia de la penúltima planta de l’edifici, segons el mateix diari.

(Foto: El Periòdic)

2 comentaris

  1. Ha sido día de incendios… La tarde de ayer día 03/09/17 también acudió una dotación de bomberos, una ambulancia, patrulla de policía y circulación en un restaurante de Arinsal. Que está pasando?

    1. Una chispa o un corto-circuito encienden algún material inflamable y a causa de esto se produce un incéndio. Cuando se detecta, se llama a los bomberos y estos acuden para apagarlo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.