En el marc de la lluita contra el contraban de tabac, el Cos de Policia, conjuntament amb el Cos de Duana andorrana, han incautat 3.340 paquets de tabac, per un valor de 11.623,20€. En l’operació s’han detingut a dues persones de 19 i 30 anys, no residents al país.

Ahir, en una operació conjunta dels grups d’antifrau de la Policia i la Duana andorrana, es va poder localitzar i detenir a dues persones, per un presumpte delicte contra l’ordre socioeconòmic a la vila del Pas de la Casa.

Els detinguts es dedicaven a adquirir petites quantitats de tabac en comerços de la vila encampadana, per posteriorment traslladar-les a l’habitació d’un hotel que havien llogat. Allà el van anar acumulant, fins arribar a la quantitat més amunt indicada.

Tot el tabac intervingut s’havia preparat a l’interior de l’habitació en fardells, segurament per poder-los treure del país per la muntanya caminant.

En l’operació s’han confiscat a part del tabac, un vehicle, així com diversa documentació rellevant per la investigació.

Els dos detinguts passaran a disposició judicial en les properes hores.

En menys d’una setmana, i en dos operacions conjuntes entre efectius de la Policia i de Duana andorrana, s’ha detingut a cinc persones per delictes contra l’ordre socioeconòmic -contraban de tabac- i l’ordre públic -associació il·lícita-,  amb un total de 5.590 paquets de tabac, d’un valor de 18.719,64 €.

Les operacions es troben emmarcades en el pla de lluita contra el contraban, establert entre les dues institucions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada