centre comapedrosa 1

El comú de la Massana ha aprofitat la Festa Major d’Arinsal per inaugurar el nou Centre d’Interpretació del Parc Natural del Comapedrosa. La infraestructura, ubicada al centre del poble, inclou fotografies i el documental de Jaume Riba, plafons informatius i un punt d’informació al turista. Està previst que el centre estigui obert tot l’any de dilluns a dissabte i sigui un punt de dinamització de la parròquia, al mateix temps que aporti més informació als visitants del parc.

El senyor Antoni Grau de Cal Jubany de 99 anys, gran amant i coneixedor de la vall, ha estat l’encarregat de descobrir la placa que donava per inaugurat el nou Centre d’Interpretació del Parc Natural del Comapedrosa.

La instal·lació està ubicada al centre del poble en un espai on fins fa poc hi havia un local nocturn. Per tal de condicionar l’espai i crear els plafons informatius, el comú ha destinat uns 100.000 euros. L’objectiu és dinamitzar el quart d’Arinsal i oferir una informació més completa del parc.

Està previst que el Centre d’Interpretació del Parc Natural, que també compta amb una oficina d’informació al turista, estigui obert durant tot l’any de dilluns a dissabte i aculli escoles i tot tipus d’activitats relacionades amb el Comapedrosa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada