comu-alvDesprés de 25 anys de signatures de convenis, molèsties per als veïns i obres inacabables, avui s’ha inaugurat l’última peça del condicionament de l’entorn de la Casa de la Vall. Són les dependències del comú d’Andorra la Vella de la plaça Lídia Armengol. Són 12.700 metres quadrats que acullen serveis administratius i també serveis públics com la casa pairal. Alguns podran deixar els locals de lloguer, de manera que el comú s’estalviarà 100.000 euros anuals.

Fa dies que el tràfec del dia a dia omple les dependències comunals de la plaça Lídia Armengol, a Andorra la Vella. Els padrins juguen a cartes o al dòmino a la nova casa pairal, la canalla va al nou espai del Llamp i els tècnics de casa comuna omplen despatxos. Però no ha estat fins avui que la cònsol major, Rosa Ferrer, ha destapat la placa per inaugurar oficialment aquests espais després de 25 anys de la signatura del primer conveni amb el Govern per reordenar els entorns de la Casa de la Vall i de tant temps de molèsties per al veïns. Precisament aquest és l’aspecte que més ha destacat la cònsol, ja que els veïns que vivien en una zona molt tranquil·la “han hagut de patir el soroll, esquerdes, brutícia, pols” i “han tingut molta paciència”. Després d’anys d’obres Ferrer creu que “el resultat final és bo”.

Són uns treballs que al comú han costat tres milions i mig d’euros, però que s’han finançat majoritàriament a través dels convenis amb el Govern, que incloïen la permuta d’aquest terreny pel del prat del Rull, que acollirà la seu de la Justícia. L’última peça del trencaclosques de la reordenació d’espais de les institucions estatals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada