Inaugurada Personart, una exposició amb obres d’alumnes de la localitat d’El Vendrell

A les 19:00 hores ha quedat inaugurada al vestíbul del Centre cultural i de congressos lauredià l’ exposició Personart. Aquesta exposició recull el treball del Col•lectiu 13 originari del Vendrell. Dins de l’acte d’inauguració s’ha pogut escoltar el concert de Pau Saura, l’Homo-Orquestriens, www.pausaura.com.

A l’acte hi va assistir un públic nombrós que va poder admirar el treball dels 23 integrants del grup de joves artistes. L’exposició romandrà oberta al públic fins el dia 24 de febrer. Els horaris d’obertura són de dilluns a divendres de les 9 a les 23 hores.

Col•lectiu 13

Són noies i nois que, un cop finalitzat el batxillerat d’Arts, han seguit camins força variats. Alguns estan en plena etapa de formació i gradual consolidació dels seus estudis. D’altres, ja han entrat en el món laboral, i demostren ser uns molt bons professionals en el seu camp. A tots però, els uneix la passió per inventar, per imaginar, per crear, per ajudar-nos a enriquir la mirada sobre un món tot sovint massa gris i decebedor, on sembla que només és possible una mirada utilitària, una mirada en clau econòmica.

A tots els uneix l’esforç per fer-nos la vida més agradable, perquè, segons diuen, una vida sense art ni artistes, difícilment valdria la pena de ser viscuda. que en el seu moment, van optar per la via del batxillerat d’Arts i que en l’actualitat estan lluitant per obrir-se camí en el difícil i competitiu món de la creativitat.

(Cliqueu a sobre per ampliar)

(Fotos: Escola d’Art de Sant Julià de Lòria)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.