Aquest dilluns a la tarda ha tingut lloc la inauguració de l’exposició Colors per al Planeta a la seu de la UNESCO a París. L’exposició, organitzada per la Delegació Permanent d’Andorra a la UNESCO i la Comissió Nacional andorrana per a la UNESCO, ofereix 37 obres i es podrà visitar fins al 7 de juny a la sala “des Pas perdus” de la seu de l’Organització.

L’acte inaugural ha estat presidit per l’ambaixadora d’Andorra a la República francesa i delegada permanent del Principat d’Andorra a la UNESCO, Maria Ubach, acompanyada per la presidenta de la Comissió Nacional Andorrana per la UNESCO, Elisenda Vives, l’artista de l’UNESCO per la pau i padrina de l’Art Camp 2012, Hedva Ser i la directora general de la UNESCO, Irina Bokova. També han participat a l’acte artistes de les edicions 2008, 2010 i 2012.

L’exposició itinerant Colors per al Planeta presenta una selecció de les obres dels trenta-set artistes que van participar a l’Art Camp 2012 organitzat en el marc de l’Any Internacional de l’energia sostenible per a tothom. Aquesta iniciativa es va realitzar el juliol del 2012 a Ordino i va aplegar artistes provinents de 31 països que van produir diverses obres i van redactar un manifest col·lectiu destinat a ressaltar la importància que els artistes donen als valors fonamentals de la UNESCO, a l’esperit del Conveni sobre la protecció i la promoció de la diversitat de les expressions culturals i a l’enriquiment en pro de la pau que proporcionen l’intercanvi i el diàleg entre cultures diferents.

L’organització d’aquesta exposició, que té com a Comissari Faust Campamà, sorgeix arran de la tercera edició del projecte Art Camp, i la copatrocinen el Ministeri d’Afers Exteriors i el Comú d’Ordino.

Per més informació, es pot consultar la pàgina web www.artcampcolorsplaneta.blogspot.com

(Foto: S.F.G.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada