El jardí de l’Hotel Andria de la Seu d’Urgell ha tornat a ser l’escenari del concert inaugural de la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu amb les actuacions del Duo París-Moscou, format per Roman Ibanov i Domi Emorune, amb acordió cromàtic; ha seguit la música dels acordions dels germans Alina i Mikhaïl Khlebnov, procedents de Sibèria; i han tancat aquesta inauguració l’actuació dels urgellencs Josep ‘Pepón’ Vilarrubla i Èrica Weigand, amb acordions diatònics.

La primera jornada de la 43a Trobada amb els Acordionistes del Pirineu seguirà a les set de la tarda d’avui divendres, a la plaça dels Carmen, amb el concert que oferirà el Grup Eolina, format per Ignacio Afayé (acordió diatònic i veu), Guillermo Aguilar (guitarra i veu) i Jonás Gimeno (percussió i veu), procedents de l’Aragó.

Concert de les Nacions 

També avui divendres, a les deu de la nit, tindrà lloc el ‘Concert de les Nacions’ que se celebrarà als Jardins del Seminari de la Seu d’Urgell, on hi actuaran acordionistes i conjunts de Catalunya, Ucraïna, Escòcia, República Dominicana, Portugal Colòmbia, Quebec i Sibèria (Rússia).

Trobada a l’envelat d’Arsèguel

Demà dissabte, 28 de juliol, la Trobada se centra a l’envelat d’Arsèguel, bressol de l’esdeveniment, on a les 12 del migdia començarà un concert al parc de l’Església amb el Grup Revetlhey, d’Occitània, i La Sonsoni, de l’Alt Urgell.

El tradicional concert central de la Trobada, també demà dissabte a les deu de la nit a l’envelat d’Arsèguel, comptarà amb les actuacions d’acordionistes de països com ara Suïssa, Escòcia, Quebec, l’Uruguai, França, Rússia, Portugal, Occitània, Ucraïna, Moldàvia, Colòmbia o la República Dominicana, a més de Catalunya i Espanya.

Consulteu el programa sencer de la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu 2018 en aquest enllaç https://goo.gl/MPEdxB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada