Inaugurada la 18a Trobada Esportiva de residències de la gent gran entre Andorra i la Seu d’Urgell

El cap de Govern, Xavier Espot, inaugurarà demà la Trobada Esportiva de residències d’Andorra i la Seu d’Urgell. La 18a edició tindrà lloc al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany i l’acte inaugural comptarà també amb l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla.

Aquesta trobada està adreçada a gent gran que viu en residències i té com a finalitat el foment de l’activitat física i els bons hàbits de la gent gran, a través d’una jornada esportiva que aplegarà diverses proves per a les quals totes les padrins i els padrins han estat entrenant al llarg de l’any. S’hi donaran cita al voltant de 300 persones entre participants, acompanyants i voluntaris.

Enguany, com en edicions anteriors, hi participen centres residencials del Principat així com de la Comarca de l’Alt Urgell i de la Cerdanya. Enguany, es compta amb la participació de 8 residències: Residència Clara Rabassa i Centre Sociosanitari El Cedre d’Andorra, Llar de Sant Josep i Fundació Sant Hospital de La Seu d’Urgell, Residència Castell d’Oliana, Residència Sant Roc de Bellver de la Cerdanya i Fundació Hospital de Puigcerdà, a més de la participació d’alguns usuaris de la Creu Roja.

Durant la cerimònia d’inauguració d’aquesta 18a edició, tots els assistents podran gaudir de l’actuació del Cor de Rock d’Encamp. Posteriorment es donarà el tret de sortida a l’activitat esportiva. Les diferents proves que es duran a terme són diana amb anelles, bàsquet, tic – toc, triana, bitlles, busca – busca, brisca, dòmino, escacs, disc volador i circuits de dificultat amb cadira de rodes i caminadors.

Un cop finalitzades totes les proves esportives, es farà un dinar de germanor amb els participants, acompanyants i voluntaris. Posteriorment es realitzarà el lliurament de medalles a tots els guanyadors de cada prova.