horts-massanaAmb la tradicional tallada de la cinta, s’ha inaugurat avui el nou terreny que servirà per ampliar els Horts socials per a la gent gran, un programa que arriba enguany a la setena edició. Els horts de Sispony no podien donar cabuda a totes les demandes i el Comú s’havia compromès a trobar una solució, que va arribar gràcies a la bona predisposició del Quart de la Massana. “Quan la consellera Pilar Gabriel ens va fer la proposta, ens va semblar tan bona idea que vam decidir no només cedir el terreny sinó també fer les obres d’adequació per poder fer les parcel·les”, ha explicat el secretari del Quart, Càndid Naudi.

El cònsol major, David Baró, ha agrait aquesta col·laboració, remarcant que “gràcies al treball conjunt entre institucions estem tirant endavant projectes importants com aquest”. Baró també ha explicat que a banda de poder ampliar els horts, aquesta ampliació també suposa fer un pas endavant en el projecte social, convertint-lo en un programa intergeneracional, ja que tres de les parcel·les serviran perquè els alumnes de les escoles i de l’Aula Taller s’introdueixin en el món de l’Horticultura.

A l’acte oficial hi ha assistit un bon nombre d’hortolans que participen en el projecte i que han volgut manifestar publicament la seva satisfacció per l’oportunitat de poder disposar d’un terreny per conrear. “El millor és poder menjar els productes cent per cent ecològics que tu mateix has conreat”, assegurava una de les assistents.

Fa uns dies ja es va fer el sorteig de les parcel·les i a partir d’ara mateix els padrins ja poden començar a treballar en els seus horts per poder obtenir la millor collita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada