Durant tres dies, els alumnes del Cos de Voluntaris per la Natura (CVN) han estat treballant intensament en l’ampliació dels horts urbans instal·lats a la terrassa de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell. Es tracta de la continuació del projecte engegat en l’anterior edició del CVN.

A més d’ampliar els horts, també s’ha enjardinat la zona i s’ha instal·lat una compostadora. “Per als alumnes del CVN el més important és la pràctica sobre el terreny. Amb aquest treball han pogut aprendre a fer un hort urbà, que sigui accessible amb cadira de rodes, i a més, es tracta d’un projecte amb una vessant social, ja que en gaudiran els usuaris del centre”, ha explicat el cònsol major, David Baró.

Justament, la  presidenta de la Junta Rectora de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell, Pilar Díez, ha remarcat la importància d’aquest projecte, ja que els usuaris tindran cura de les plantes, les veuran créixer i recolliran les verdures i hortalisses. Díez ha agraït l’acció del CVN i avui mateix ja s’ha començat a perfilar la col·laboració de la pròxima edició, que possiblement consistirà en realitzar un espai amb ombres i fer més verda l’escola.

Els cinc joves que segueixen el curs del CVN estan realitzant diverses pràctiques relacionades amb la jardineria, la gestió forestal i la ramaderia. Recordem que el CVN és possible gràcies a les aportacions de Carisma, Bomosa, Fundació Julià Reig i Assegurances Generals.

(Foto: Comú de la Massana-Eduard Comellas)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada