Inauguració de la mostra fotogràfica de Ruben Calvo al PIJ d’Encamp

llancadoraEl  Punt d’Informació Juvenil d’Encamp (PIJ) acollirà del 10 de novembre al 9 de desembre la mostra fotogràfica ‘Ús i @bús’ del jove artista encampadà Ruben Calvo, una exposició que pretén ser un punt de reflexió al voltant de l’addicció a les xarxes socials.

Segons Calvo, les fotografies que exposarà al PIJ, són situacions del dia a dia on el que ha buscat és reflectir que les actituds han canviat per la presència de les xarxes socials, “intentant fer una mica de crítica social perquè la gent se n’adoni de com ens han canviat, les xarxes, en el nostre quefer diari”.

Per a aquesta exposició, Calvo ha comptat amb l’ajuda del fotògraf professional Tony Lara, que l’ha ajudat a perfilar la tria de les fotografies en moments on, segons l’autor, “no acabava de veure  la imatge o havia de polir alguna idea”.

Pel que fa als aspectes tècnics de les fotografies, Calvo explica que “he utilitzat òptiques de 24 i 35 mm per aconseguir que l’espectador se situï a prop de l’escena”. Per aquest motiu, les imatges que trobarem s’allunyen de la fotografia artística, perquè el que l’artista busca és “definir el punt d’interès i ressaltar-lo”.

La mostra es podrà visitar de dilluns a divendres de 9 h a 13 h i de 16 h a 20 h.

La Llançadora

El projecte La Llançadora vol fomentar la col·laboració en una plataforma d’exposició per impulsar i donar a conèixer l’obra artística dels creadors més joves d’Andorra, sigui quina sigui la seva disciplina: pintura, dibuix, grafit, fotografia, música, ball o escultura. Per poder reforçar els projectes de les joves promeses, diversos especialistes en diferents matèries assessoren els joves a l’hora de dur a terme la seva obra.