arcsLa tallada de cinta ha estat l’acte simbòlic d’inauguració del nou edifici multifuncional Els Arcs, que acull els serveis comunals del centre jove el Punt 400 (planta 4), l’Esplai (planta 5) a més d’una gran sala polivalent (planta 6).

En el seu parlament el cònsol major, David Baró, ha recordat que aquesta nova estructura es va començar a gestar al 2012 i que es va concebre amb la filosofia de dotar la Massana d’un nou equipament però sense que això suposés una càrrega financera. Baró ha recordat que l’edifici s’ha pogut bastir gràcies a una permuta de terreny i a un conveni de cessió anticipada. A més, a la planta 0 s’hi ubicarà el Centre d’Atenció Primària, gestionat per Govern, i de la planta a la 1 a la 3 s’hi instal·larà el centre tecnològic d’Andorra Telecom que “dotarà de valora afegit a la parròquia!.

El projecte del nou edifici es va tirar endavant a través d’un concurs públic entre els arquitectes del país i gràcies a la implicació del Col·legi d’Arquitectes d’Andorra, que va participar activament tant amb les bases com fent de jurat. Dels setze projectes presentats, el guanyador va ser Capa Alpha, de Manel Pallarès, concebut per ser molt funcional, integrat perfectament a l’entorn i amb una gran lluminositat. Entre els aspectes que més van agradar cal remarcar la façana, que evoca les voltes de l’Església de Sant Climent de Pal i la coberta, que simula l’skyline o el contorn de les muntanyes de la Massana.

Després del parlament i descobrir la placa commemorativa, les autoritats i els assistents a la inauguració han visitat les tres plantes que corresponen als serveis comunals. Durant la tarda, de 15 a 20 h, hi haurà jornada de portes obertes per a tothom que vulgui conèixer les instal·lacions de primera mà.

Foto: RTVA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada