Iñaki Rubio guanya el 25è Concurs de contes de Nadal en la categoria Adults

Aquest dimarts s’han entregat els premis del 25è Concurs de contes de Nadal. El jurat, integrat per Marta Avilés, Carina Cadet, Iolanda Círia, Remei Chamorro i Anna Riberaygua, ha avaluat els treballs dels 164 participants en l’edició d’enguany: 33 en la categoria Alevins, 78 en la categoria Infantil, 30 en la categoria Juvenil i 23 en la categoria Adults.

El primer premi de la categoria adults, dotat amb un viatge a escollir per valor de 1.000 euros, ha estat per a Iñaki Rubio Manzano, amb el conte Rosebud, el qual ha estat valorat pel jurat com un conte “escrit amb un to enèrgic, carregat de crítica social amb humor, ironia però també amb perspectiva i empatia”. En aquesta categoria també s’ha declarat finalista el conte de Ramon Esquerré Cirera titulat Una bona feina, dotat amb un val de compra de llibres per valor de 250 euros.

En categoria alevins, el primer premi (dotat amb un viatge a escollir per valor de 250 euros) ha estat per Lluc Sasplugas Vázquez, de 9 anys, pel conte La revolta dels tions, mentre que el jurat ha declarat finalista el conte de Josep Vidal Panadero, de 10 anys, titulat En Cerni i l’aventura, que s’ha endut un val de compra de llibres per valor de 250 euros.

En categoria infantil, Ona Pujol Puy, de 14 anys, s’ha endut el primer premi (dotat amb un viatge a escollir per valor de 250 euros) amb el conte El Diwali del sr. Waterson, mentre que el jurat també ha declarat finalista (val de compra de llibres per valor de 250 euros) el conte 200 grams de Nadal, de Maria Arqués Rubió, de 13 anys. En categoria juvenil el premi ha estat declarat desert.

TOTES LES NOTÍCIES