Dijous 21 de novembre a les 22 h, a cinemes Guiu, el cineclub de la Seu d’Urgell conjuntament amb la Filmoteca Terres de Lleida projectarà la pel·lícula “In weiter Ferne, so nah!” (¡Tan lejos, tan cerca!) de Wim Wenders, i comptarà amb la presència de Jordi Larios, coordinador de Filmoteca Terres de Lleida..

Cine club la Seu d’Urgell conjuntament amb la Filmoteca Terres de Lleida ofereix, en el marc del cicle ‘Cine-ull’, la projecció de la pel·lícula ‘In weiter Ferne, so nah!’ (¡Tan lejos, tan cerca!’), de Wim Wenders. Es tracta de la continuació d”El cielo sobre Berlín’, una segona part en què dos àngels observen els ciutadans de Berlín després de la caiguda del mur. Com que no poden intervenir en la vida dels homes, Cassiel, l’àngel de les llàgrimes, es converteix en un ésser humà per esbrinar com perceben el món els berlinesos.

El film es podrà veure als Cinemes Guiu de la Seu d’Urgell el dia 21 a, les 22. h. Sessió introduïda i debat posterior conduït per Jordi Làrios, coordinador de Filmoteca Terres de Lleida/Cine-Ull

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada