El Pla Estratègic de l’Alt Urgell i la Seu d’Urgell, IMPULSA2026, va concloure ja la diagnosi del projecte, la qual es pot consultar a la seva pàgina web: http://www.impulsa2026.cat/documents/, i s’han realitzat dos sessions de treball per entrar en la fase de concreció d’actuacions mitjançant una sessió amb els regidors de l’ajuntament de la Seu d’Urgell i un esmorzar de treball amb el sector empresarial de la comarca, aquesta mateixa setmana.

Des que es van iniciar els treballs per a l’elaboració de la diagnosi de l’IMPULSA2026, s’han realitzat nombroses accions de comunicació i participació, entre les quals destaquen: 47 entrevistes amb agents del territori, 11 sessions de treball grupals amb agents públiques i privats i 28 enquestes a ambaixadors de l’Alt Urgell, a més de tres sessions al Consell d’Alcaldes i dos actes de presentació pública del projecte, una a la Seu d’Urgell i una altra a Oliana.

A més a més, s’han rebut 49 respostes a l’enquesta realitzada al teixit empresarial i 18 propostes a partir dels espais de participació de la pàgina web. Fins ara 245 persones s’han implicat en el projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada