Impuls a la reforma sanitària

La  reforma sanitària ha estat objecte d’una reunió que ha tingut lloc aquest dimarts a l’edifici administratiu, on s’ha presentat el calendari per a les diferents accions previstes per millorar i fer més eficient i perdurable el sistema sanitari públic andorrà.

En aquesta sessió de treball han participat el gabinet ministerial, encapçalats pel cap de Govern, Antoni Martí, els consellers del grup parlamentari demòcrata membres de la Comissió Legislativa de Sanitat, la direcció general i el membres del Consell d’Administració de la CASS designats pel Govern així com la direcció general i la direcció assistencial del SAAS.

Durant la reunió s’ha exposat el full de ruta de totes les parts i s’ha informat de l’avançament de les reunions mantingudes amb els col·lectius sanitaris. De la mateixa manera s’han acordat futures trobades de treball i compareixences públiques per explicar l’avançament de les mesures que s’han d’impulsar des dels diferents organismes implicats.

El cap de Govern, Antoni Martí, ha reiterat el ferm propòsit d’impulsar aquesta reforma que ha de garantir la qualitat i la sostenibilitat del sistema sanitari a llarg termini. Martí ha insistit en la voluntat de diàleg polític de l’Executiu per arribar al màxim consens que requereix la reforma.

Foto: SFG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.