improshow

La companyia de teatre d’improvisació Planeta Impro, de la mà de l’empresa de producció VitalMedia, continua amb la gira que va començar a finals de 2014, presentant en aquesta ocasió l’espectacle ImproShow a Andorra

El teatre d’improvisació, del qual Planeta Impro és una de les principals companyies d’aquest gènere, es basa en la singularitat de les representacions, ja que, gràcies al públic assistent, no hi ha dues funcions iguals. Els guionistes són els mateixos espectadors, que dicten les pautes de les diferents històries que es representen al llarg de l’espectacle. El resultat és una arriscada aposta teatral, recolzada en l’espontaneïtat i la improvisació.

Planeta Impro és una de les companyies pioneres a Espanya dins del denominat teatre d’improvisació. Porta més de 12 anys oferint 3 espectacles setmanals diferents i per les butaques dels teatres en els quals actuen han passat més d’un milió d’espectadors.

Els espectadors són part fonamental en les representacions del teatre d’improvisació. Les frases que escriuen abans de començar la funció són les desencadenants de l’argument de cada petita història, el que crea un espectacle fresc, original i plenament interactiu.

Per als actors suposa un gran repte interpretatiu, “que ens fa millorar dia a dia. Sortim a l’escenari desconeixent què passarà, sense conèixer el paper que complirem cada nit. És una tècnica d’actuació molt gratificant i instructiva“, assenyala José Luis Adserías, Director de la companyia. Un dels protagonistes que actuarà el proper dia 29 de gener serà l’andorrana Meritxell Duró, actriu que ha treballat en importants companyies teatrals com Dagoll Dagom o La Cubana.

És la primera vegada que ImproShow es representa a Andorra, fruit de la gira que Planeta Impro està realitzant de la mà de la productora VitalMedia. “Ens vam decidir per Planeta Impro i Improshow perquè es tracta d’una companyia experimentada en el teatre d’improvisació, i el nostre objectiu era portar aquest gènere a llocs en els quals no hagués estat mai, com Andorra o el cas recent de València“, confirma David Mármol, Expansion Manager de VitalMedia. L’èxit durant més de 10 anys al TeatreNeu de Barcelona ha estat un altre dels motius pels quals VitalMedia ha optat per produir aquesta gira amb Planeta Impro, que continuarà el 2015 per diverses ciutats d’Espanya i Portugal.

 La propera representació de ImproShow se celebrarà el dijous 29 de gener a les 21:30 hores, a l’Auditori Claror de Sant Julià de Lòria (Plaça de la Germandat) a Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada