Iminent Produccions afrontarà el repte de participar en el rodatge del seu 5è llargmetratge com a companyia productora mitjançant el projecte “Solo”, un drama basat en fets reals que serà dirigit per Hugon Stuven, realitzador espanyol fill del també realitzador de televisió xilè del mateix nom.

“Solo” explica l’odissea d’un jove surfista que després de caure per un penya-segat sofreix importants ferides, i haurà d’enfrontar-se durant 48 hores  a una naturalesa implacable i a la seva pròpia agonia física i mental per intentar sobreviure.

El càsting principal està compost per l’actor Alex González (X-Men Primera generació, Alacran enamorat, Combustion, Segon assalt) i l’actriu Aura Garrido (El Ministeri del Temps, Stockholm, El Cos).

“Solo” serà la segona pel·lícula que el jove director roda després del seu debut en 2015 amb “Anomalous”, un thriller policíac que va comptar amb Lluis Homar i que es va rodar entre Barcelona i Nova York.

Després de la recent “73 minuts” actualment en postproducció, “Solo” serà el segon projecte en el qual IMMINENT participa sota el paraigües de “Fargo Films”, un segell amb vocació internacional en el qual també participen les companyies espanyoles Gold Tower Producciones i Miramar Media Entertaiment amb seu a Sevilla i Canàries respectivament.

La pel·lícula es rodarà íntegrament a l’Illa de Fuerteventura aquest estiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada