Imatges del nou centre termal Inúu (Vídeo)

Les primeres persones que han pogut tenir accés a les instal·lacions d’Inúu i provar els seus serveis, han destacat l’impacte de l’arquitectura de les instal·lacions i la professionalitat i personalització de les experiències que s’hi ofereixen. Aquest divendres el personal d’Inúu està acabant els últims detalls per mostrar, dissabte, les instal·lacions als accionistes, i diumenge deixar-les provar als socis, però ja han pogut rebre les primeres impressions de les 250 persones, properes a l’equip, que han gaudit de les experiències d’Inúu i han respost a un qüestionari de satisfacció indicant el que millorarien i el que més els ha agradat.

Des de dimarts passat les persones de confiança de l’equip d’Inúu que han conegut el projecte ‘sobre el paper’ han pogut veure’l i provar-lo en primera persona. Un total de 250 persones s’han banyat a les llacunes del nou centre termal i han provat les ‘experiències’.

Tal com ha indicat la directora de de l’Àrea de Relació amb el Client i Màrqueting del centre, Laurence Favrel, s’ha convidat a persones de confiança per provar les instal·lacions i poder millorar a temps tot allò que calgui, i se’ls ha fet seguir el procediment que faran els clients. Explicant les seves preferències i situació, els professionals han dissenyat les experiències adequades a cada client, i precisament aquest ha estat un dels aspectes més valorats pels primers visitants.

Els testadors han valorat molt positivament la professionalitat de les persones que ofereixen les experiències de quiromassatges rituals ayurvèdics, tècniques orientals, exercicis de relaxació i control de la respiració, correccions posturals, bellesa, assessorament nutricional i d’altres. A més, segons Favrel, també ha impactat molt l’arquitectura de les instal·lacions dissenyades per Jean Michel Ruols.

Un dels aspectes que han detectat que cal millorar gràcies als qüestionaris que han tramès als primers visitants és la senyalització de l’espai. Tot i això, s’està esperant veure el recorregut que segueixen els clients per adaptar la senyalització als usos.

 

Després d’aquests primers tres dies de proves, aquest divendres el personal del centre està acabant els darrers detalls per poder mostrar les instal·lacions, dissabte, als accionistes. Diumenge seran els socis els que podran gaudir de les instal·lacions abans que dimarts s’obri ja al públic en general a un preu de 65 euros l’entrada que es complementarà amb els minuts d’experiències que vulgui cada client.

Durant les dues properes setmanes, l’equip de Caldea encara ha d’acabar de tancar alguns detalls de la comercialització dels diferents productes, ja que, de moment, els socis de l’Espai Wellness de Caldea es derivaran al nou Inúu, però no s’ha decidit què es farà més endavant. Laurence Favrel ha indicat que cal decidir si es destinarà l’espai de l’antic club als clients de Caldea que paguin un suplement, s’afegirà a l’entrada, o es destinarà a un públic en concret. El que ja s’ha decidit és que els clients del gimnàs es derivaran al nou gimnàs d’Inúu, que disposa de 1.250 metres quadrats.

TOTES LES NOTÍCIES