Imatge

Sé perfectament que quan parlem de motivació i creixement personal la majoria de vegades parlem d’una motivació més interna, més reflexionada. La imatge és també un element poderós en motivació encara que inicialment sembli una motivació externa. Intentar recordar per un moment quan una peça de roba us ha fet sentir més guapos o un nou pentinat, tall de cabell fins i tot una foto. Sempre dic que per estimar els altres primer cal estimar-se a un mateix.

Agradar-te, sentir-te atractiu és un pas. Tots tenim la nostra bellesa sigui aquesta interior o exterior i tots hem tingut moments en què ens sentim atractius. Cuidar una mica sense caure en l’obsessió aconseguirà que ens sentim millor amb nosaltres mateixos. Sentir-nos millor ens portarà a percebre una sensació d’eufòria d’audàcia, ens atrevirem a fer més propòsits. Ens sentirem més inspirats.

“Mens sana in corpore sano” aquesta frase original i que en els seus inicis no va ser presa com ara, actualment la coneixem més com “Cos sa, ment sana”.

Aquesta expressió tan popular avui en dia no deixa de comportar una gran realitat. Tenir salut, tenir un bon cos, ens fa sentir més feliços. Per tots és sabut que el fer esport genera endorfines i aquestes estan considerades una de les 7 molècules que generen la felicitat. En definitiva si et sents feliç, no et sents capaç de tot?

TOTES LES NOTÍCIES