illa-carlemany

El centre comercial illa Carlemany celebra aquest mes de juliol el seu 5è aniversari. Entre els actes organitzats, destaca la celebració d’una gimcana amb diferents proves per tot el país. Els participants es mouran en vehicles subministrats per l’organització (Citroën Cactus C4), i hauran de superar proves d’habilitats, culturals, etc. L’equip que sumi més punts s’endurà 5.000 euros en vals de compra, 1.000 euros per a cada participant. La Gimcana dels 5.000 se celebrarà el 26 de juliol, amb la col·laboració de diferents patrocinadors. Les inscripcions es poden fer a la pàgina facebook.com/illacarlemany 

El centre comercial ha centrat la seva campanya d’aniversari en la temàtica del circ, fent activitats lligades a aquest argument i fent un joc de paraules CINC-CIRC. Així, l’espectacle inaugural va anar a càrrec d’una companyia de teatre que va oferir als més petits números acrobàtics. El dia gran de l’aniversari serà el 17 de juliol, jornada que es commemora l’obertura de les portes del centre comercial, l’any 2009. Per celebrar-ho el centre organitzarà una festa d’aniversari a partir de les 17 hores. A la planta baixa es faran tallers de circ per als infants, i a les 19 hores, a la planta 0, la companyia ‘La Cremallera’, representarà ‘La gran obra’.

Cinema a 5 euros

Durant la setmana del 14 al 20 de juliol, el cinema farà una promoció en les entrades. Així, el preu de cada sessió serà només de 5 euros.

Altres promocions comercials

Com cada any, el centre dóna als seus clients premis directes per les compres efectuades en les dates assenyalades. D’aquesta manera, enguany es premia mitjançant el mètode del rasca-rasca amb vals de compra de 5, 50 i 500 euros, a més de tiquets de pàrquing gratuïts. Es repartiran més de 18.000 euros en premis, fins al 20 de juliol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada