Continuant el cicle d’exposicions d’artistes amateurs del país, que aquest estiu permetrà al públic gaudir de fins a quatre mostres d’expressions artístiques diferents, s’inaugura la mostra de Laura S. Naudi.

Aquesta vegada, la planta baixa del centre comercial acull les obres de la novella artista local Laura S. Naudi, convertint-se així en un espai on apreciar la riquesa artística i les seves diferents expressions nacionals, més enllà dels reconeguts espais habituals d’exposició.

Laura S. Naudi ha comentat: “És la primera vegada que exposo en públic, ja havia intentat buscar aquesta oportunitat a altres espais i ha arribat de la mà d’illa Carlemany”.

La trajectòria i la tècnica de l’artista

L’obra de Naudi neix de la seva pròpia curiositat, que a més deconvertir-la en autodidacta, li ha permès anar incorporant materials i tècniques molt diverses. L’artista afegeix: “En el procés de cada obra no tinc una línia concreta, vaig improvisant i incorporant els elements que tinc al voltant, com és el cas del material reciclat. Em defineixo com una artista autodidacta abstracta contemporània.

Des de ben menuda m’han fascinat les arts plàstiques. Vaig estar un llarg temps sense dedicar-m’hi al cent per cent, fins fa uns onze anys aproximadament quan vaig tornar a sentir aquesta gran essència, l’art corria per les meves venes.”Amb ‘Perfectes Imperfeccions’ -així s’anomena el conjunt de quinze obres que l’artista exposa a partir d’avui a illa Carlemany-, comença l’aventura de Naudi d’exhibir en un espai obert al públic. Amb aquesta mostra, que romandrà oberta fins el 29 de juliol, el públic tindrà una primera oportunitat per admirar les seves obres. illa Carlemany va engegar aquesta iniciativa a través de les seves xarxes socials mitjançant una convocatòria oberta interpel·lant a tots els artistes que ho desitgessin a presentar la seva candidatura per exposar al centre comercial.

L’artista amb qui s’ha donat el tret de sortida va ser Francesc Barberà i ara li toca a la Laura S. Naudi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada