El dilluns 25 d’agost arrivaba a illa Carlemany una nominació per participar en el repte de l’Ice Bucket Challenge. L’empresa reconeix que va  acceptar el repte, i que la primera temptació va ser preparar una acció per demostrar que el centre comercial es mulla amb l’ELA. Havia pensat en remullar l’edifici des d’un helicòpter, així com altres accions sorprenents i impactants.

Finalment, veient la dimensió desmesurada que ha agafat tot aquest repte, tenint en compte el malbaratament d’aigua que suposa, en contrast amb altres llocs del món on ni tan sols hi tenen accés, veient que les donacions que s’haurien de fer no es compleixen en molts casos, i calculant que la despesa de dur a terme les accions era més elevada que la donació en si, ha decidit no participar en el repte de mullar-nos, però sí ”mullar-nos” fent la donació, a través de la Creu Roja Andorrana.

D’aquesta manera, amb una donació, en aquest cas a l’Associació Espanyola d’ELA, creu que és la manera més adient d’ajudar a la investigació d’aquesta malaltia. Illa Carlemany contribueix amb la causa donant 500 euros.

Paral·lelament, illa Carlemany ha creat uns plafons expositors que serveixen per divulgar la implicació del centre comercial i alhora on s’explica què és la malaltia, què s’ha de fer per a contribuir-hi des d’Andorra, a través de la Creu Roja Andorrana.

Així, tothom que passi pel centre comercial tindrà l’oportunitat de conèixer més sobre la malaltia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada