Sota el títol ‘Per amor a l’art’, illa Carlemany ha estrenat aquet dimarts la primera d’una sèrie d’exposicions d’artistes amateurs del país que, durant aquest estiu permetrà al públic gaudir e fins a quatre mostres d’art diferents.

Amb aquest objectiu, la planta baixa del centre comercial es convertirà en l’aparador artístic del projecte que neix amb la vocació de generar espais alternatius als circuits i galeries tradicionals perquè ‘totes aquelles persones que es dediquen a l’art per afició, sigui pintura, fotografia o escultura, puguin trencar el gel amb una primera exhibició de la seva obra i la puguin mostrar al públic’. Així ho ha explicat el responsable de comunicació d’illa Carlemany, Andreu Invernon, durant l’acte que ha donat el tret de sortida al projecte.

L’artista protagonista de la primera de les quatre exposicions previstes fins al mes de setembre és Francesc Barberà que porta una quinzena d’obres vinculades al seu darrer projecte artístic: maquetes en vitrina fetes ‘pedra a pedra’ – tal com indica el nom de l’exposició- que reprodueixen de manera artesanal els monuments més emblemàtics del romànic a Andorra com l’església de Santa Coloma, la de Sant Esteve d’Andorra la Vella o el pont del Serrat.

Amb aquesta mostra, que romandrà oberta fins el 12 de juliol, el públic tindrà una nova oportunitat per admirar l’obra de Barberà, que ja es va poder veure fa dos anys al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada