menjador

Per evitar les ombres que es produeixen al menjador quan la il·luminació no és l’adequada, cal tenir en compte la forma i la mida de la taula. Per exemple, per a les taules quadrades és suficient amb una única làmpada, però a partir de vuit comensals es recomana col·locar més d’una, o diverses bombetes.

Pel que fa a l’alçada, el llum ha d’estar entre 80 cm i 1 m d’altura. A més, és aconsellable mantenir sempre encesa alguna llum indirecta en una altra zona del menjador. 

Per escollir la làmpada més adequada per al vostre menjador és important tenir en compte que les tendències s’inclinen cap als materials com el vidre, els acabats metal·litzats que creen nous efectes de llum i els materials sintètics, com el policarbonat. També s’utilitzen materials com la fibra o la fusta.

Quant a les formes, es busquen els models simples i ecològics, com per exemple, en la decoració minimalista. A més, en les decoracions modernes s’utilitzen llums d’estil vintage, com per exemple làmpades barroques o aranyes.

Escolliu la millor làmpada que s’adeqüi al vostre menjador. Trobareu molts estils i mides en el mercat.

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada