curmetratges-cerdanyolaDesprès de l’èxit que va tenir la primera edició de la Mostra de curtmetratges realitzada durant l’any passat a la ciutat, l’Ajuntament de Cerdanyola ha decidit, a través dels seus serveis de Cultura i Joventut, convidar a tothom qui ho vulgui a lliurar material audiovisual inèdit en el certamen.

Les condicions que presenten de cara a poder optar a ser durant la Mostra, que s’efectuarà el proper 17 de maig a les 22h a la sala d’actes del Museu d’Art de Catalunya són les habituals. Per una banda, el curt no podrà superar els 15 minuts i l’autor i algun membre de l’equip haurà de ser de Cerdanyola i no haver participat durant l’any passat. Per altra banda, el material s’ha de lliurar abans del 22 d’abril mitjançant un DVD al museu d’Art de Cerdanyola o al Casal de Joves o via Internet. Per últim, cal destacar que no té cap cost inscriure’s i que es poden presentar tants treballs com es desitgi.

Les millors obres passaran a conformar el programa definitiu de la Mostra i, per tant, serà vist per tots els espectadors que hi assisteixin. L’objectiu del certamen és donar a conèixer la creació audiovisual que es realitza a la ciutat i, lluny de ser un concurs, el que es busca és la potenciació dels creadors locals de continguts.

Per Redacció / Sabadellinforma.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada