II jornada de les Taules de Treball en el marc de l’Estratègia d’Innovació i Emprenedoria d’Andorra

segona jornada de les Taules de Treball en el marc de l’Estratègia d’Innovació i Emprenedoria d’Andorra
Segona jornada de les Taules de Treball en el marc de l’Estratègia d’Innovació i Emprenedoria d’Andorra (ARI)

La segona jornada de les Taules de Treball en el marc de l’Estratègia d’Innovació i Emprenedoria d’Andorra s’ha celebrat aquest dijous amb l’objectiu d’aprofitar i maximitzar les capacitats per promoure el talent del país, impulsar el coneixement i que aquests posteriorment impactin en una millora de la qualitat de vida de les persones i de l’economia andorrana de forma sostenible.

Durant la sessió, organitzada per Andorra Recerca + Innovació i Andorra Business, s’ha pogut comptar amb diferents participants de diverses entitats del país provinents del món acadèmic, emprenedor, financer i entitats públiques per seguir treballant en el full de ruta compartit de l’Estratègia d’Innovació i Emprenedoria. Els eixos estratègics que s’han definit han estat el talent i capital humà, l’empresa i emprenedoria, el finançament i les infraestructures.

Els principals objectius assolits durant la sessió han estat la presentació dels resultats de les enquestes adreçades en les darreres setmanes als principals agents de l’Ecosistema d’innovació d’Andorra, i la identificació de  les accions prioritzades durant la sessió, així com la definició dels grups impulsors de les mateixes que es coordinaran per actuar en la materialització de les propostes.

Com a conclusió final s’ha decidit avançar de forma conjunta  i col·laborativa per materialitzar les accions prioritzades específiques que conformen una consciència conjunta de les necessitats actuals i futures.

TOTES LES NOTÍCIES