habitacio infantil

Es poden portar a terme moltes propostes per a la decoració de les habitacions dels més petits de la casa per aconseguir que siguin estances més divertides i alegres, a l’hora que confortables, on els infants vulguin passar-se hores jugant i desenvolupant la seva creativitat.

És convenient a la seva habitació que, a banda del necessari per al descans, els nens comptin amb una zona de jocs. Una forma d’integrar ambdues zones, la de descans i la d’esbarjo, en un mateix dormitori, sense que desentonin estèticament, consisteix, per exemple, en coordinar els colors.

Els resultarà molt útil comptar amb una pissarra on poder fer dibuixos, escriure… Existeixen moltes formes d’incorporar una pissarra al seu dormitori, per exemple, podeu pintar la porta d’un dels armaris amb pintura especial de pissarra; també podeu pintar una paret sencera o només una part; i fins i tot és possible pintar sobre la superfície d’una taula. Però, si ho preferiu, podeu adquirir una pissarra petita que podeu penjar de la paret o una que tingui una base i que es pugui traslladar.

I perquè puguin tenir les seves joguines a l’abast però endreçades, proporcioneu-los baguls i caixes decorades amb colors vistosos. En trobareu de materials tan diversos com la fusta, el plàstic… i de formes molt variades.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada