ibm

IBM  ha anunciat l’ampliació de la seva oferta de seguretat mòbil com a servei (mobile security-as-a-service) a través d’IBM Cloud. Amb el desenvolupament dels nous serveis MaaS360 a través dels seus Centres Cloud a Europa, Àsia, Amèrica del Nord i Sud-amèrica, IBM ajudarà als clients a abordar els estàndards locals de protecció de dades en negocis mòbils. La companyia a més ofereix serveis de consultoria de privacitat de dades així com d’estratègia mòbil, disseny i desenvolupament a mesura que els seus clients van tenint la necessitat d’expandir la seva estratègia mòbil a nivell mundial.

IBM MaaS360 ajuda als clients a simplificar la gestió de dispositius mòbils oferint les eines necessàries per monitoritzar i gestionar-los. Els nous serveis de seguretat mòbil en cloud d’IBM permeten a més que les empreses puguin gestionar els requeriments locals de privacitat de dades a l’hora de desplegar polítiques de dispositius mòbils i gestió de dades a nivell global a través d’IBM Cloud.

Amb la creixent adopció de la mobilitat, les regulacions i requeriments legals resulten cada vegada més complexos per a les empreses, ja que han de adaptar-se als requeriments de cada país o regió. Un exemple d’això és l’anomenada General Data Protection Regulation (GDPR) de la Unió Europea que s’aplicarà al maig de 2018. IBM oferirà serveis de consultoria de privacitat de dades (IBM Privacy Consulting Services) per GDPR dissenyats per avaluar tots els aspectes relacionats amb privacitat de dades que una organització ha de tenir en compte per complir amb les noves exigències reguladores.

A més IBM proporciona nous serveis perquè els clients puguin construir els seus programes i estratègies de mobilitat. Per la seva banda, amb MaaS360 es podran gestionar identitats corporatives en aplicacions cloud a través de dispositius mòbils. Gràcies a la integració amb IBM Cloud Security Enforcer, les empreses poden monitoritzar l’ús d’aplicacions no autoritzades en dispositius mòbils i realitzar un altre tipus de proves de seguretat d’aplicacions usades per empleats.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada