“Iaia!” omple l’auditori Claror

S’han exhaurit les 449 entrades que s’havien posat a la venda per assistir a la representació de “Iaia!”, l’obra amb la qual l’actriu catalana, Montserrat Carulla, posa punt i final a la seva carrera com a actriu. Un fet que no succeïa des de la 39ena temporada de teatre amb “Visca els nuvis” de Joan Pera i Amparo Moreno. Abans, “La doble vida d’en John” i “Un marit ideal” de la 37ena i 38ena temporades també van omplir.

“Iaia!”, demà al vespre a partir de les 21.30h, donarà el tret de sortida a la TT laurediana. Montserrat Carulla es posarà en el paper d’una iaia renegaire que converteix en humor les misèries de la trista realitat.

Paral·lelament, la venda d’entrades per les dues altres obres, “Un aire de família” i “Don Juan Tenorio” va a bon ritme.

Nascuts per llegir

D’altra banda, dissabte que ve, la Biblioteca Comunal Universitària acollirà una nova sessió de contes: “Un bosc de contes”, a càrrec de Mercè Rubí. Va adreçada a infants de 0 a 3 anys i s’emmarca dins el cicle Nascuts per llegir, un programa que promou el gust per la lectura entre els infants de 0 a 3 anys, creant experiències emotives i positives vinculades al llibre i fent d’aquest una eina de comunicació entre pares i fills.

“Un bosc de contes” transcorre en un bosc d’arbres molt alts i flors de tots colors. Al mig d’una clariana hi ha una poma damunt una soca vella, un ocellet la veu i se la vol menjar però no el deixen.