I Fratelli La Strada tanca Les Nits Obertes a Ordino

Les Nits Obertes d’Ordino tanquen demà dimecres 22 d’agost (plaça Major, 22 h) la 15a edició amb l’actuació de la companyia italiana I Fratelli La Strada i l’espectacle musical La platja dels inútils. Els intèrprets AnnaGAlba, andorrana, i A. D’Ntoni, d’origen italià, presenten un recull d’històries en què els protagonistes tenen en comú la inutilitat de la seva existència.

Els artistes toquen diferents instruments i són responsables de la original posada en escena. Amb aquest espectacle, i l’anterior titulat Per amor a la vida, el cicle musical s’ha obert enguany a l’escena teatral de petit format. La cantant Marian Van de Wal i el pianista Jordi Barceló amb el vocalista Jordi Botey i la formació de boleros BBB, han protagonitzat la resta d’actuacions de les Nits Obertes que van donar el tret de sortida el passat 11 de juliol.

En el disseny de la programació s’ha donat prioritat als artistes de casa amb la voluntat de promoure la creativitat nacional i evitar les despeses extraordinàries que suposa contractar formacions foranes.

(Foto: Comú d’Ordino)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.