hyundai

Confort

Inclós en el segment dels monovolums petits, el Hyundai ix20 rep canvis estètics, d’equipament i de motorització respecte del model que es va posar en venda ara fa cinc anys.

A nivel extern, trobem modificacions en la graella davantera i en els grups òptics, que incorpora el sistema Led. El paraxocs, tant el davanter com el posterior també presenta ara nova estètica.

A l’interior, tots els comandaments presenten un tacte agradable i un funcionament eficient. L’espai és ampli i l’accés a totes les places es fa de manera confortable. La bona visibilitat de què es gaudeix de l’exterior també és un dels elements característics d’aquest vehicle. Pel que fa al maleter, el volum és ampli, de 440 litres, ampliable fins als gairebé 1.500, amb els seients del darrere plegats.

Motor
La varietat de propulsors està integrada per dos motors a benzina, d’1.4 litres i 90 cavalls i d’1.6 litres i 125 cavalls, i dos dièsl, un 1.4 de 90 cavalls i un 1.6 de 115 cavalls. Tots els motors van associats a una caixa de canvis manual de sis relacions, tret de l’14 a benzina que funciona amb una caixa tradicional però eficient, de cinc. D’altra banda, l’1.6 a benzina permet un canvi automàtic de sis relacions. En qualsevol dels casos, són motors que presenten un funcionament eficient, amb un consum que resulta més ajustat respecte als motors precedents de l’anterior model.

Seguretat
En matèria de seguretat, el vehicle incorpora coixí de seguretat frontal per al conductor i el passatger, de cap davanters i posteriors, laterals davanters. També cap parlar dels ancoratges Isofix, del bloquejament de frens ABS i l’assistent a la frenada, l’assistent d’engegada en pendent, els cinturons de seguretat davanters amb pretensors i regulables en altura. El Hyundai x20 també equipa control d’estabilitat i de pressió de neumàtics, a mçés de direcció assistida elèctrica variable i distribució electrònica de frenada.

Per El Tot Granollers / AMIC – AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada