Confort
Elegant i dinàmic són alguns dels adjectius que poden descriure el Hyundai i20, un vehicle de línies definides i motllures exteriors laterals que s’integren en el para-xocs davanter i posterior per conferir una imatge més aerodinàmica i esportiva, a la vegada que constitueix un element per a la protecció del vehicle.

A l’interior, ens trobem amb un ambient de gran qualitat, amb múltiples espais portaobjectes perquè tot estigui ben situat i, especificament, el porta ampolles en les portes. Des de la posició del conductor, destaca el volant multifunció, d’accionament fàcil i intuïtiu, que permet controlar funcions bàsiques sense despistar la vista de la carretera. En l’àmbit tecnològic, per a una conducció més fàcil i segura, l’i20 incorpora sensors d’estacionament al davant i al darrere, sistema de navegació, climatitzador automàtic i alçavidres davanters i posteriors, a més del sensor de pluja i el de llum.

Motor
Pel que fa a motoritzacions, en trobem les següents.
En dièsel: 1.4 CRDi de 90 cavalls, 171 km/h i un terme mitjà de consum de 3,7 litres als 100. l’1.1 CRDi de 75 cavalls i 161 km/h i consum mitjà de 3,5 litres.
En benzina: l’1.4 MPi de 100 cavalls i 180 km/h i consum combinat de 5,5 litres. l’1.25 MPi de 85 cavalls i i 170 km/h i una mitjana de consum de 4,7 litres als 100. El Hyundai i20 incorpora una caixa de canvis de sis relacions, de sèrie, excepte el s motor 1.25, que tenen una caixa de 5 marxes. També, com a opció, es pot optar per una caixa de canvis automàtica de 4 relacions.

Seguretat
A escala de seguretat, el Hyundai i20 compta amb un complet equipament i tecnològicament avançat. En aquest sentit, cal parlar del sistema d’alerta per canvi de carril, el sistema de control de la pressió de pneumàtics, el sistema d’engegada en pendent, els llums d’abast lateral que permeten una millor visibilitat en revolts, entre d’altres. S’ha d’afegir els sis coixins de seguretats repartits per l’habitacle estratègicament, el senyal d’aturada d’emergència.

Per Tot Granollers / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada