Hyundai Elantra

elentraCaracterístiques

El Hyundai Elantra és un vehicle que combina de manera harmònica elegància i esportivitat. Unes qualitats que queden reflexades en el nou frontal, més predominant i que confereix més personalitat a la berlina.

També presenta un nou disseny el para-xocs posterior, amb una imatge més esportiva i que, a la vegada, aporta més estabilitat.

Els grups òptics és un altre dels elements característics, amb un disseny allargat i aerodinàmic, que ressegueix la línia del vehicle. A l’interior ens trobem amb un habitacle que ha estat especialment pensat per aconseguir la màxima simbiosi entre els ocupants i el mateix vehicle.

Confort, adaptabilitat, espai, tecnologia, control… són algunes de les característiques de l’interior del Hyundai Elantra.

Des de la posició del conductor, hem de fer especial menció al volant multifunció, que ofereix un ampli ventall d’accions que es poden controlar i activar d’una manera senzilla i intuïtiva, sense desviar l’atenció de la carretera.

Seguretat

Un dels elements claus del Hyundai Elantra és el Programa Electrònic d’Estabilitat ESP, un sistema que manté el control del vehicle de manera automàtica, en casos de pèrdua de l’estabilitat direccional.

La seguretat del vehicle queda complementada amb els sis coixins de seguretat distrubuïts estratègicament i el sistema ABS, que permeten el màxim control del vehicle en frenada.

Com a element de seguretat que també es podria també incloure dins l’apartat de confort, hem de parlar de l’assistent a l’estacionament, que inclou uns sensors ens els para-xocs, que eviten la col·lisió.

Motor

El Hyundai Elantra ofereix un únic motor 1.6 MPi benzina i 132 cavalls de potència. Aquest propulsor acredita una velocitat punta de 200 km/h, amb un consum de combustible combinat de 6,4 litres als 100 quilòmetres.

La transmissió és manual de sis relacions, de funcionament econòmic, silenciós i eficient, tres qualitats bàsiques per poder gaudir del plaer de la conducció.

Per El Tot Granollers / ACPG – Redacció