Hysteriofunk clou la temporada del JazzHivern

hysteriofunk

El grup andorrà Hysteriofunk posarà el punt final a la temporada Jazzhivern Andorra 2013-2014 aquest dimecres 30 d’abril a les 21.30 hores a l’Auditori Nacional amb la presentació del seu darrer disc Deco.

Hysteriofunk és un dels grups més sòlids i emblemàtics de l’escena musical andorrana. La seva primera gran actuació va ser l’any 1995 amb motiu del Festival internacional de jazz. Després van continuar amb concerts dins i fora d’Andorra, a França, Espanya i Holanda. El seu directe és una barreja de jazz rock, funk i post rock. Gaudeixen de la saviesa que solament s’aconsegueix picant pedra en solitari. Sensibles d’oïda i experts en sonoritats, són coneixedors dels ingredients necessaris per captar l’emoció de qui els escolta.

Amb motiu del Dia internacional del jazz, acabat el concert hi haurà un aperitiu i una jam-session amb els músics següents: Jordi Barceló, Efrem Roca i el grup Iarakè amb SussaneGeorgi, Robert Marçal, Fabià Villalba “Fab”, Tet Bazán, Manel Martí i Agustí Compte, entre d’altres.

Les entrades per al concert es poden comprar per telèfon al +376 820 214 i al +376 878 173, i també a l’Oficina Nacional de Turisme i a l’Oficina de Turisme d’Ordino. El preu de l’entrada del concert és de 6 euros.

Per a més informació sobre la temporada JazzHivern a Andorra podeu consultar el web www.agenda.ad.

TOTES LES NOTÍCIES