Key and Cloud és una start-up andorrana que ha aconseguit col·locar-se entre les millors empreses d’Espanya del seu àmbit, segons destaca el portal Spanish Fintech especialitzat en el sector de les startups d’innovació financera i banca. El portal, en l’edició de febrer de l’observatori que publica mensualment, incorpora Key and Clou com una de les principals Fintech de l’estat espanyol per categories, i col·locant l’empresa andorrana a l’apartat de gestories, amb grans noms de competidors internacionals. Hugo Miranda n’és un dels impulsors:

 

– Perquè Key and Cloud és ideal per a emprenedors i petits empresaris?

KeyANDCloud és ideal per emprenedors i petits empresaris per que és un programa molt intuïtiu i molt fàcil de posar en marxa, amb 5 minuts ja saps com funciona. Si a això li afegeixes un cost a partir de 10€ al mes, fa que sigui un producte ideal per a qualsevol petit i mitjà empresari.

 

– És segur tenir totes les dades del teu negoci al núvol?

Les dades de KeyANDCloud són a un data center d’alta seguretat, amb servidors replicats i a més fem 5 còpies de seguretat cada dia. A nivell d’accés, tenim la possibilitat de doble autenticació. La seguretat és la nostra prioritat.

 

– Quin tipus de negocis són clients de Key and Cloud?

KeyANDCloud encaixa a tot tipus de negocis, des de botigues online, empreses de disseny gràfic, traductors, assessories, tallers de cotxes, etc. Està pensat per a petites i mitjanes empreses, ofereix totes les possibilitats d’administració de l’empresa sense que calgui fitxar més personal.

 

– En què es caracteritza una start-up?

Una start-up és una empresa en fase de nova creació, amb component tecnològic i que té la possibilitat de crèixer de manera molt ràpida a través d’internet.

 

– Perquè vareu triar aquest model d’empresa start-up i no una de convencional?

Nosaltres amb KeyANDCloud tenim clients a Andorra. però també a tota la geografia espanyola i en alguns països de llatinoamèrica, si no hagués sigut a través d’internet això hagués estat impossible.

 

– Com heu aconseguit finançament forani per Key and Cloud?

En una startup necessites molts diners per arrencar, així que de la mateixa manera que fas esforços per trobar clients, també has d’estar constantment buscant diners per créixer més ràpid. Si tens un bon Business Plan els diners arriben.

 

– En quants països sou presents ara?

Estem actuant sobretot a Espanya, però també tenim clients a Colombia, Panamà, Xile, Costa Rica i Guatemala, a més d’Andorra, és clar.

 

– Quins són els projectes de futur de Key and Cloud?

Tenim l’objectiu de continuar creixent en el món de les assessories, a Espanya i també tenim la voluntat de seguir obrint mercats i creixent arreu del món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada