robots

No hi ha dubte que des de la mentalitat europea, el Japó és un país estrany. Més estrany resulta encara quan ens arriben des de l’arxipèlag nipó notícies com la inauguració del primer hotel on els treballadors han estat substituït pels robots. I més rar és encara quan vam descobrir que els robots són dinosaures.

Anem per parts. L’hotel anomenat Hotel Henn na (una mena hotel extravagant en la traducció a l’espanyol) ha obert les seves portes a Nagasaki i està dirigit per Hideo Sawada qui afirma que aquesta iniciativa encara a les beceroles vol mostrar al món les possibilitats de la robòtica en la hostaleria. Segons ha afirmat el mateix, gràcies a la tecnologia, a la llarga es poden amortitzar costos i d’aquesta manera oferir un servei més barat als clients.

Tots els serveis que ofereix qualsevol hotel han estat substituïts. A l’entrada un recepcionista robot dinosaure ens rep en anglès o si volem, és una dona japonesa que ens rep en aquesta llengua. L’entrada a les habitacions funciona per reconeixement facial i fins i tot, les maletes són transportades per una màquina. I tot això per un preu a l’entorn dels 67 euros.

Per Tecnonews / AMIC – AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada