Horòscop del 14 al 20 de setembre


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Seran uns dies per poder estar amb contacte amb els amics i gaudir de temps lliure,ja que us el sabreu buscar, i això és molt bo. Tot hi així heu de mirar que feu amb el tema de diners que últimament sembla que no hi ha maneres de controlar el que gasteu, no us aniria gens malament fer una mica de recompte i mirar per allà on passen i veure com ho heu de fer per controlar-ho tot plegat un pel més. 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Lles coses us poden anar de primera si tan sols busqueu estar bé, tindreu ganes de viatjar de sortir i de fer coses diferents a les que feu normalment,  apart de que en el camp del amors les coses estaran força animades i podeu estar força bé, amb estabilitat i bon rotllo, mireu de mantenir-ho que és bo i necessari, penseu que si tan sols hi poseu una mica de la vostra part ja n’hi haurà prou, ànims. 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Haureu d’anar una mica amb compte amb les paraules, ja que tindreu la virtut de dir el que no toca en el moment més inadequat, per aquest motiu us convido a ser observadors i a saber mirar, escoltar i callar. A part d’això no seran pas uns dies complicats, tot el contrari, poden ser molt emocionants i podeu tenir més d’una sorpresa agradable que recordareu amb il·lusió. Potencieu l’expressió de mirar.  

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Aneu amb compte amb els alts i baixos que tindreu en el camp dels amors, haureu de ser una mica més decidits i valents, ja que us podeu trobar amb algun desengany i són coses que no es porten gaire bé, si tenim sort potser és només algun desaire que algú us faci i si la cosa és més complicada tingueu sempre present que al món hi ha molta gent i que no podeu caure només per una persona.   

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Les converses que pugeu tenir relacionades en el camp de la parella poden ser una mica estranyes, no en feu massa cas perquè sembla que tot és més complicat del que realment és i no hi ha manera lògica de trobar-hi una sortida. Tranquil·litat i bons aliments, no us precipiteu i sobretot tingueu més en compte la vostra forma física, us convé fer exercici que us esteu estovant una mica i no convé.          


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Vosaltres podeu estar molt contents perquè us envolten coses molt bones relacionades amb molts aspectes diferents, com ara la feina, la família i l’amor, ara bé heu de controlar el tema dels amics amb qui podeu tenir algun problema, segurament anirà relacionat amb alguna cosa que us volen amagar o que senzillament han passat de dir-vos i us sap greu. No us ho agafeu massa a la valenta que no cal.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Tot anirà més lent del normal però és millor així perquè necessiteu que les coses vagin poc a poc per poder-les gaudir i degustar, a la vida s’han de saber trobar els plaers i no deixar-los passar. Per altra banda heu de controlar les vostres emocions que les teniu molt a flor de pell i tot us pot afectar més del compte cosa bona si les coses són alegres i cosa no tant bona si les coses són complicades.  


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Hi hauran moltes ganes d’estabilitat i de tranquil·litat, cosa que fàcilment aconseguireu només amb una mica d’esforç, la veritat és que mirareu de que les coses no us afectin massa perquè així no us posareu nerviosos, ja està bé però heu de procurar no estar massa passotes que després igual algú se us enfada i no anirà massa bé que diguem. De totes maneres seran uns dies força macos per vosaltres.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Les coses pinten força bé en el tema de diners cosa que sempre va bé, no sembla pas que guanyeu cap sorteig ni loteria però d’alguna manera estareu beneficiats d’alguna cosa que us afectarà a l’economia, en el bon sentit. Per altra banda tindreu moltes ganes de canviar d’aires, si podeu mireu d’anar a fer alguna petita excursió que se us posarà d’allò més bé, ni que sigui caminant.     


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

 Directes al grà, concrets i sense embuts, no voleu perdre el temps i no estareu de punyetes, de tant en tant ja va bé estar així perquè fas neteja de totes aquelles coses que et són sobreres a la vida i que només et fan patir. A banda d’aquest estat també us haig de dir que anirà molt bé això sobretot per posar els punts sobre la i a més d’una persona que en més d’una ocasió us ha posat en un compromís.   


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

 Estareu més preocupats del normal per la gent que estimeu i no sabeu que pot passar, cosa que us posa molt nerviosos. Heu de mirar de tranquil·litzar-vos que de moment tot està controlat, el que si podeu fer és mirar d’ajudar a les persones que us importen però sense empipar-los massa que de vegades la preocupació és una mica exagerada i no cal estar tant nerviosos i atabalats, poc a poc.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

 Vosaltres necessitareu algú que us posi les piles perquè aneu ben desorientats i no us convé gens ni mica. De fet hauríeu de ser més directes i buscar la manera de dirigir les vostres energies a les coses que realment us convenen. El vostre problema sempre ha acabat estant lligat a la vostra desorganització, ja és hora que feu una llista de prioritats i la seguiu fil per randa, segur que us va bé.