Verge, compte a la feina!

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Els diners seran la vostra preocupació, bàsicament perquè no sabreu ni què en feu, us desapareixeran de manera ràpida i us costarà saber on van a parar. Haureu d’agafar-vos-ho amb calma, perquè encara serà així durant uns dies. De totes maneres, podreu fer un munt de coses sense gastar; poseu-hi ganes i trobareu la manera de fer-ho.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Si podeu estar més estona amb els germans, seria molt bo. De tant en tant és important tenir contacte i, sobretot, diàleg amb la família. També tindreu moltes ganes de fer reformes a casa i de canviar les coses de lloc; no us reprimiu, que els canvis són bons. El més curiós d’aquests dies serà la vostra manera de vestir.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

La facilitat en el tema de viatges i sortides de casa us farà estar preparats per al que es pugui presentar. No us costarà gens sentir-vos còmodes en llocs de fora i fins i tot us vindrà de gust provar coses noves. La gent de casa us donarà suport per a tot el que vulgueu fer; accepteu el que us donen i aprofiteu-ho per tirar endavant.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Hi haurà contradiccions en vosaltres, cosa que us farà canviar d’opinió constantment i farà perdre el nord a la gent que teniu al voltant, sobretot a la feina. Estaria bé que us paréssiu a pensar abans d’actuar i així tot seria més fàcil. Analitzar bé les coses i prendre una decisió no és fàcil, però moltes vegades és necessari.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Serà fàcil que us facin mal els ossos però no us preocupeu, que no té per què ser res greu; tindreu aquesta part del cos sensible i per això tindreu aquestes sensacions. La manera de no atabalar-se gaire és buscant coses per no fer un exercici excessiu. També podeu tenir alguna idea relacionada amb la feina: exposeu-la perquè és bona i té possibilitats.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

A la feina les coses poden anar una mica entrebancades; no serà fàcil aconseguir el que voleu, i més d’una vegada us veureu en situacions complicades que serà millor que accepteu i deixeu que tot es posi a lloc sense atabalar-vos-hi. Encara que us costi, l’única eina valida serà la paciència. La sort és que tindreu el do de la paraula.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

La vostra salvació seran els amics, ja que us donaran la força que us fa falta per poder tirar endavant i també us ajudaran a veure clar cap a on podeu anar. És bo que escolteu el que us diuen per valorar la seva opinió. Quant a la vostra feina, estaria bé que no tinguéssiu pressa i que us guardéssiu les idees per a més endavant.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

La vostra manera de parlar, directa i massa brusca, farà que més d’una persona s’enfadi amb vosaltres; heu de mirar de mesurar les paraules i, sobretot, la manera de deixar-les anar perquè no siguin un problema. D’altra banda, les ganes de festa i diversió poden ser molt grans i això us pot fer perdre la responsabilitat; sigueu prudents.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Estareu sensibles i tot us afectarà més del normal; no és fàcil que això us passi a vosaltres, però aquests dies se us marcarà molt. La manera que teniu de no patir-ho és fent coses que us distreguin i que us facin sentir bé, com pot ser llegir, passejar, anar a nedar…, el que més us agradi. Menys a la feina, estareu bé a tot arreu.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

La sort té ganes d’estar amb vosaltres, cosa bona, sempre i quan això no us faci fer alguna animalada, com ara gastar-vos molts diners a la loteria. La sort pot venir de moltes maneres i no sempre està relacionada amb els diners. Per tant, no cal que us gasteu molts diners en jocs d’atzar: si us ha de tocar, amb un número ja n’hi haurà prou.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Necessitareu fer un munt de coses emocionants i us anirà bé estar al dia de tot, sobretot en tema d’esports d’aventura o d’altres coses que us puguin cridar l’atenció. És bo que us deixeu anar i que proveu el que us vingui de gust, però sobretot sense fer-vos mal. Els diners volen marxar massa ràpid i els necessiteu; tingueu-ne cura.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
El tema de la parella us farà estar inquiets, tindreu situacions per recordar i la felicitat se us veurà a la cara. Gaudiu d’aquests moments i no us pregunteu res, només viviu-los al màxim. Us podeu trobar que persones estrangeres se us apropin més del normal; penseu que sempre va bé conèixer gent nova i aprendre de cultures diferents.