Verge: descobrireu coses personals mont interessants

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tindreu bona relació amb els amics, podreu fer coses interessants junts, tot i que us pot comportar algun moviment no gaire bo en tema de parella, cosa que haureu de tenir present, ja que no cal tenir problemes a casa. Està bé tenir contacte amb els amics però també cal cuidar a la persona que tenim al costat i no deixar-la de banda.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Fareu canvis d’actitud molt destacats en relació al camp de la parella, és important que penseu bé que és el que voleu i de quina manera us heu de comportar si voleu conservar la relació. També us vindran ganes de fer coses pel vostre cos, és bo que us poseu les piles perquè us sentireu molt millor i us veureu més bé al mirall.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Analitzareu massa el que teniu al davant, ja és bo de fer-ho però tampoc cal que us ho agafeu tan a la valenta, perquè no es tracta de patir la situació, sinó buscar solucions. Per altra banda estareu romàntics i poètics, seran bons dies per anar a lligar si us fa falta o us ve de gust. Podreu fer servir les eines de seducció.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

En el camp de la feina tindreu bons moments que us ajudaran a que tot se us posi més fàcil. Només cal que sigueu una mica responsables i que mireu de fer que tot vagi per allà on ha d’anar. En l’àmbit familiar hi haurà algun moment complicat amb la figura de la mare, heu de mirar d’estar a l’alçada de la situació i mantenir-vos.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Estareu una mica inestables en el camp de l’amor, cal que us ho agafeu amb calma i que parleu de les coses que us preocupen de la situació, així és més fàcil que arribeu a un acord amb qui convingui i ho sapigueu portar millor el tema per no fer-vos mal. És bo analitzar les coses per saber si s’està fent bé o ens estem embolicant.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Tindreu molta vista per descobrir coses que us poden interessar sobretot en el camp personal. Només heu d’estar alerta i pendents del que us convé i veureu sortides arreu. Seran bons dies per anivellar totes aquelles coses que estan revoltades i que necessiten agafar calma. La paciència i la constància us poden ser de molta ajuda.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

És fàcil que a casa no hi hagi gaire tranquil·litat i que la diferència d’opinions entre la família pugui portar mals moments. Quan passen aquestes coses s’ha de pensar amb el cap i s’ha de deixar marge per fer que les coses es calmin i no surtin de polleguera sense que sigui necessari. Moltes vegades són situacions absurdes i prou.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Estareu molt seductors i sensuals, és fàcil que en un moment donat pugueu fer que algunes persones es quedin pillats per vosaltres. Això és bo perquè fa pujar l’autoestima, però heu de mirar de no fer mal a ningú perquè tindreu una pujada d’emocions de manera temporal i després és probable que no ho vulgueu mantenir i talleu ràpid.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Fareu bones amistats a la feina o amb persones relacionades en el vostre camp laboral. Ja va bé si teniu en compte que estar bé a la feina és molt important perquè on més hores al dia solem passar, tot i que sempre és bo entendre que cal estar al cas de que a la feina s’hi va a treballar. Les situacions romàntiques us poden incomodar.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

La intensitat de les vostres idees us farà crear projectes interessants que valen la pena. No els deixeu penjats, un projecte pot ser una sortida a caminar, o canviar la decoració de casa vostra o mil coses més. Feu cas del que sentiu i poseu-vos mans a la feina, així podreu aprofitar el moment i trobar allò que us pot fer més feliços.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Algunes persones que coneixeu i que estan vinculades amb l’estranger tindran la necessitat de que estigueu pendents d’ells. Mireu d’estar al cas i de fer allò que es pugui perquè estiguin bé, si està al vostre abast. A la mateixa hora hi haurà situacions en l’àmbit de la feina en les que caldrà estar atents. És temps d’estar alerta.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
La vostra part més sensible i sensitiva estarà molt desperta i us portarà a sentir i a veure més del normal. Cal que ho porteu d’una manera senzilla i sense capficar-vos per poder estar bé. Doneu més importància al anar fent de manera rutinària que anireu millor i us sentireu més còmodes. Si us fan regals, accepteu-los contents.